Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης Μετόχων

Ανακοινώνεται από την Εταιρία ότι κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων, η οποία έλαβε χώρα στην Αθήνα, στο Κεντρικό Κατάστημα της ALPHA BANK, Σταδίου 40, 3ος όροφος, παρέστησαν, αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου, μέτοχοι εκπροσωπούντες 13.044.094  μετά ψήφου μετοχές, ήτοι ποσοστό 93,17%  επί του συνόλου των μετόχων της Εταιρίας. Ψήφισαν 4 μέτοχοι εκπροσωπούντες 13.044.084 μετά ψήφου μετοχές, ήτοι ποσοστό 93,17%  επί του συνόλου των μετοχών της Εταιρίας.

Η Συνέλευση βρισκόταν σε απαρτία, αποφάσισε έγκυρα και υπερψηφίστηκαν όλα τα θέματα της ημερησίας  διατάξεως. Ειδικότερα ελήφθησαν, παμψηφεί και ομόφωνα, οι κατωτέρω αποφάσεις:

• Εγκρίθηκε η προσαρμογή του Καταστατικού της Εταιρίας στις διατάξεις του ν.4548/2018 σύμφωνα με το άρθρο 183 παρ.1 του ανωτέρω νόμου.
  • Εγκρίθηκε η Πολιτική Αποδοχών σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.4548/2018.
  • Ανακοινώθηκε η εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Γεωργίου Σπηλιόπουλου, Νικολάου Χρυσανθόπουλου και Αλέξανδρου Χουσάκου σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών  του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Θεμιστοκλή Κορκόντζελου, Κωνσταντίνου Λαμπρινόπουλου και Αθανασίου Αθανασόπουλου.
  • Εγκρίθηκε η εκλογή της Επιτροπής Ελέγχου τα μέλη της οποίας είναι οι κ.κ. Παναγιώτης Τσακλόγλου, Σαράντης – Ευάγγελος Λώλος  και Αλέξανδρος Χουσάκος.