Νέα & Ανακοινώσεις

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2/2019 - ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΑΝΙΑΤΩΝ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Ενημερωθείτε για την Προκήρυξη 2/2019 - Εκδήλωση ενδιαφέροντος για μακροχρόνια μίσθωση Διατηρητέου Ακινήτου επί της οδού Αιόλου 85-85Α του Δήμου Αθηναίων στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.asylonaniaton.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2/2019 - ΠΩΛΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΑΝΙΑΤΩΝ, ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ενημερωθείτε σχετικά με την Προκήρυξη 2/2019 - Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για την πώληση ακινήτου του Ασύλου Ανιάτων επί της Λεωφ.Ποσειδώνος 16 και της οδού Ε, στη Δημοτική Ενότητα Ελληνικού του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης Αττικής (Ψιλή Κυριότητα), στον παρακάτω σύνδεσμο.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3/2019 - ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ 37,50% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΑΝΙΑΤΩΝ, ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ενημερωθείτε σχετικά με την Προκήρυξη 3/2019 - Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για την πώληση του 37,50% του συνόλου διαμερισμάτων του Ασύλου Ανιάτων επί των οδών Νικοπόλεως 17 και Πάτμου στα Πατήσια Αττικής στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1/2019 - ΠΩΛΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΑΝΙΑΤΩΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ενημερωθείτε σχετικά με την Προκήρυξη 1/2019 - Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για την πώληση επαγγελματικού ακινήτου του Ασύλου Ανιάτων στο 14ο χλμ. της Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας στη Μεταμόρφωση Αττικής στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ALPHA ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση του της 7ης Οκτωβρίου 2019 (πρακτικό Νο.448), εξέλεξε ως νέα μέλη αυτού τους κ.κ. Γεώργιο Κ. Σπηλιόπουλο, Νικόλαο Ρ. Χρυσανθόπουλο και Αλέξανδρο Α. Χουσάκο σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών κ.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Mάθετε περισσότερα εδώ.