Διοικητικό Συμβούλιο

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Alpha Αστικά Ακίνητα Α.Ε. αποτελείται από τους:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Θεμιστοκλής Κορκοντζέλος

Ο κος Θεμιστοκλής Κορκόντζελος, γεννήθηκε στον Πειραιά το 1948. Το 1966 αποφοίτησε από την Ιονίδειο Πρότυπο Σχολή, ενώ φοίτησε στην Νομική Σχολή Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (μέχρι το 3 ο έτος).

Από το 1973 έως το 1975 εκπλήρωσε τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό. Από το 1966 έως σήμερα εργάζεται στην ALPHA BANK. Αναλυτικότερα : Από το 1966 έως το 1975, εργάστηκε στα Τμήματα Εισαγωγών - Χορηγήσεων σε Καταστήματα του Δικτύου, ενώ από το 1975 έως το 1979, στην Διεύθυνση Αναλύσεως Πίστεως. Από το 1979 έως το 1984 υπήρξε Επιθεωρητής στην Διεύθυνση Επιθεωρήσεως. Από το 1984 έως το 1989 διετέλεσε Διευθυντής Καταστήματος Χανίων, ενώ από το 1989 έως το 1992 Υποδιευθυντής Χρηματοδοτήσεων στην Διεύθυνση Κεντρικού Καταστήματος. Από το 1992 έως το 2010 ήταν Διευθυντής Διευθύνσεως Περιουσίας.

Δείτε περισσότερα

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κωνσταντίνος Θ. Λαμπρινόπουλος

Ο κος Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος, γεννήθηκε στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 1954. Μαθήτευσε από το 1960 -1971 στο Λεόντιο Λύκειο και αποφοίτησε το 1972 από το Ιδιωτικό Σχολείο Φ.

Διαμαντή. Είναι απόφοιτος της Στατιστικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Εφοίτησε στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιώς μέχρι το 3ο έτος. Υπηρέτησε την θητεία του στις Διαβιβάσεις. Προσελήφθη στην ALPHABANK το έτος 1974 όπου εργάσθηκε στο Κεντρικό Κατάστημα και σε Καταστήματα του Δικτύου. Έχει εργασθεί στα Τμήματα Καταθέσεων όψεων, Ταμιευτηρίου, Κινήσεως Κεφαλαίων, Συμψηφισμού, Συναλλάγματος και Χορηγήσεων. Από το 1992 εργάζεται στην Διεύθυνση Περιουσίας ως Προϊστάμενος, Υποδιευθυντής και από το 2010 ως Διευθυντής. Είναι έγγαμος με μια κόρη.

Δείτε περισσότερα

Διευθύνων Σύμβουλος

Γεώργιος Ε. Ποιμενίδης

Ο κος Γεώργιος Ποιμενίδης είναι Διευθύνων Σύμβουλος της ALPHA ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ A.E. από την 07/01/2013.

Γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα και αποφοίτησε το 1984 ως Πολιτικός Μηχανικός από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Έχει εργαστεί ως μελετητής και επιβλέπων μηχανικός σε ιδιωτικά και δημόσια έργα, ενώ από το Φεβρουάριο του 1990 προσφέρει τις υπηρεσίες του, σε διάφορες επιτελικές θέσεις, στην ALPHA ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ A.E. Παράλληλα είναι μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων στο Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής (ΕΛ.Ι.Ε.) και στο Σύλλογο Εκτιμητών Ελλάδος (Σ.ΕΚ.Ε.).

Δείτε περισσότερα

ΜΕΛΟΣ

Αθανάσιος Συράκος

Ο κος Αθανάσιος Συρράκος γεννήθηκε στην Καλαμάτα το έτος 1954. Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου και της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (D.E.A.) στο δημόσιο δίκαιο από το Πανεπιστήμιο Paris2 της Γαλλίας, ως υπότροφος του ιδρύματος Ωνάση. Από το 1983 ασκεί το δικηγορικό επάγγελμα. Από το 1996 μέχρι σήμερα παρέχει τις υπηρεσίες του ως έμμισθος δικηγόρος στη Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών της Alpha Bank, στην οποία από το 2009 ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντού.

Δείτε περισσότερα

ΜΕΛΟΣ

Μαριάννα Δ. Αντωνίου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει παρακολουθήσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη διοίκηση επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ.

Εργάζεται στην Alpha Bank από το 1989 και ως Διευθύντρια Λογιστικών Θεμάτων από το 2010. Διετέλεσε αντιπρόεδρος της Alpha Αστικά Ακίνητα A.E. από την 12.6.2012 έως 17.6.2014.

Δείτε περισσότερα

ΜΕΛΟΣ

Σαράντης - Ευάγγελος Γ. Λώλος

Ο Σαράντης-Ευάγγελος Γ. Λώλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1951. Είναι Καθηγητής Οικονομικών στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Σπούδασε στο Warwick University της Μ. Βρετανίας και απέκτησε πτυχίο μηχανολόγου (B.Sc.) και οικονομολόγου (B.A.). Το 1981 έλαβε διδακτορικό δίπλωμα (Ph.D.) στα Οικονομικά από το CNAA σε συνεργασία με το Imperial College του Λονδίνου. Υπήρξε στέλεχος της Διεύθυνσης Οικονομικών Μελετών της Τράπεζας της Ελλάδος (1985-1997), ενώ εργάσθηκε ως εμπειρογνώμων με διοικητική, συμβουλευτική και ερευνητική αρμοδιότητα σε φορείς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Το επιστημονικό έργο του εντοπίζεται κυρίως σε θέματα χρηματοπιστωτικά, οικονομικής ανάπτυξης, μακροοικονομικής και διαρθρωτικής πολιτικής.

Δείτε περισσότερα

ΜΕΛΟΣ

Αθανάσιος Ι. Αθανασόπουλος

ΜΕΛΟΣ

Παναγιώτης Ο. Τσακλόγλου

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Mάθετε περισσότερα εδώ.